• امروز : چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 23 - شوال - 1445
  • برابر با : Wednesday - 1 May - 2024
3

برترین‌های فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/ جایزه بزرگ به کپسول رسید

  • کد خبر : 1164
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۳
برترین‌های فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/ جایزه بزرگ به کپسول رسید
آیین اختتامیه سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شامگاه دوم آبان ماه در پردیس سینمایی ایران مال برگزار شد.

به گزارش خبرنگار یکتاهنر، مراسم اختتامیه سی و هشتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران به دبیری سیدصادق موسوی شامگاه یکشنبه ۲ آبان ماه در پردیس سینمایی ایران مال برگزار شد. این مراسم با پخش سرود ملی و قرائت آیاتی از قرآن آغاز شد.

اهدای جوایز بخش بین‌الملل

در ادامه مراسم پس از معرفی مشاوران انتخاب و هیأت داوران بخش بین‌الملل نوبت به معرفی برگزیدگان این بخش رسید.

جایزه بهترین فیلم تجربی در بخش بین‌الملل به «تعیین هویت» به کارگردانی ژان فرانسوا کامینز از کشور فرانسه اهدا شد.

رایزن سفارت فرانسه که برای دریافت این جایزه روی سن حاضر شد، گفت: خوشحالم که امشب اینجا هستیم از طرف کارگردان فیلم از شما تشکر می‌کنیم و چشم‌انداز زیبایی برای جشنواره آرزو می‌کنیم.

در بخش بعد جایزه بهترین انیمیشن بخش بین‌الملل جشنواره به انیمیشن «به رود قدم بگذار» ساخته ما ویجیا محصول مشترک چین – فرانسه اهدا شد.

جایزه بهترین مستند بخش بین‌الملل به مستند «تنها نخواهم ماند» به کارگردانی یاسر طالبی از ایران تقدیم شد.

جایزه بهترین فیلم داستانی در بخش بین‌الملل هم به فیلم «روز، ورای روزمرگی است» به کارگردانی دامیان کوکور از لهستان رسید.

فیلم برگزیده ایسفا

در بخش بعدی نوشین معراجی نماینده هیأت داوران انجمن فیلم کوتاه ایران (ایسفا) برای اهدای «مدال ایسفا» به فیلم برگزیده جشنواره روی سن حاضر شد.

هیأت داوران ایسفا ضمن تقدیر از «میدل» به کارگردانی سهیل سهیلی‌سرشت و «ماشوم» به کارگردانی حسین میرزامحمدی مدال ایسفا را به «ویار» ساخته هورا طباطبایی تقدیم کرد.

اهدای جوایز بخش ملی

در ادامه مراسم اختتامیه مشاوران انتخاب و هیأت‌های داوری در بخش‌های مختلف مسابقه ملی سینمای ایران معرفی شدند.

در بخش بهترین صدای فیلم تندیس جشنواره و مبلغ ۱۵ میلیون تومان به امیر عاشق حسینی و زهره علی اکبری برای فیلم داستانی «هرگز گاهی همیشه» اهدا شد.

علی اکبر نعمتی و ایرج شهزادی برای فیلم «آخرین لالایی در تهران»، سعید زند و مجید نجاتی برای فیلم «کبود»، حسین قورچیان برای فیلم «دیوار چهارم» و هادی معنوی پور و حسین قورچیان برای فیلم «ارفاق» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در بخش بهترین تدوین تندیس جشنواره و مبلغ ۱۵ میلیون تومان به حسین جمشیدی گوهری برای فیلم داستانی «آخرین لالایی در تهران» رسید.

عماد خدابخش و سعید نجاتی برای فیلم «کبود»، پویان شعله ور برای فیلم «مورس»، عماد خدابخش برای فیلم «ارفاق» و علی صداقت برای فیلم «میر و مار» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در بخش بهترین فیلمبرداری تندیس جشنواره و مبلغ ۱۵ میلیون تومان آرمان فیاض برای فیلم داستانی «ارفاق» اهدا شد.

فیاض در این بخش بیان کرد: این جایزه را به همه بچه‌های فیلم کوتاه تقدیم می‌کنم که اینجا، جایشان خالی است

پویان آقابابایی برای فیلم «آخرین لالایی در تهران»، مسعود سلامی برای فیلم «مورس»، محمدرضا خوشحال سرمست برای فیلم «گذشته» و فرهاد طالبی‌نژاد برای فیلم «زوزه» دیگر نامزدهای این جایزه بودند.

در بخش بهترین فیلم‌نامه اقتباسی تندیس جشنواره و مبلغ ۱۵ میلیون تومان به محمد وحدانی برای فیلم داستانی «آخرین لالایی در تهران» اهدا شد.

در بخش بهترین فیلم‌نامه تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰ میلیون تومان به شادی کرم رودی برای فیلم داستانی «هرگز گاهی همیشه» رسید.

شادی کرم رودی حین دریافت جایزه خود از عوامل فیلم و به‌طور ویژه آرین وزیر دفتری تهیه‌کننده این فیلم تشکر کرد.

رضا نجاتی برای فیلم «ارفاق»، امیر نجفی برای فیلم «زوزه»، اسماً ابراهیم زادگان برای فیلم «منطقه» و سهیلا پورمحمدی برای فیلم «جان داد» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در ادامه دیپلم افتخار بهترین طراحی جلوه‌های بصری و مبلغ ۱۰ میلیون تومان به مهدی شرکت معصوم برای فیلم پویانمایی «گذشته» اهدا شد.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم پویانمایی تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰ میلیون تومان به حمید محمدی برای فیلم «گذشته» رسید.

اهورا شهبازی برای فیلم «کلاغ»، محبوبه محمدزکی برای فیلم «آنیما»، محبوبه کلایی برای فیلم «دیوار چهارم» و امیرهوشنگ معین برای فیلم «آینه خیس» دیگر نامزدهای این جایزه بودند.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم تجربی تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰ میلیون تومان به عرشیا زینعلی برای فیلم «چگونه منتظر گودو باشیم» اهدا شد.

زینعلی در این بخش ضمن تشکر از عوامل فیلمش گفت: در طول ساخت فیلم هفت نفر از عوامل کرونا گرفتند اما در کنارم بودند، تشکر ویژه از کسانی دارم که کمکم کردند. از خانم شبنم مددی هم تشکر می‌کنم.

سروش باغبانی برای فیلم «هیرودو»، احسان شادمانی برای فیلم «رامخانه»، روزبه فرازمند برای فیلم «روزنوشت‌های مردی که آنجا نبود» و پدرام پرنیان فر برای فیلم «سیکل» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در بخش بهترین تحقیق و پژوهش در فیلم مستند تندیس جشنواره و مبلغ ۱۵ میلیون تومان به امین پاک پرور برای فیلم «میر و مار» اهدا شد.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم مستند تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰ میلیون تومان به محمدباقر شاهین برای فیلم «صندلی» رسید.

الهه اسماعیلی برای مستند «عروسک»، ایوب مروانی‌پور برای مستند «مادری از دارخوین»، امین پاک پرور برای مستند «میر و مار» و پرویز رستمی برای مستند «هفت سمفونی زاگرس» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در ادامه دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه و مبلغ ۱۰ میلیون تومان به ریحانه اسماعیلیان برای فیلم داستانی «مورس» اهدا شد.

اسماعیلیان پس از دریافت جایزه خود گفت: این جشنواره مهمترین رویداد سینمای کوتاه است و حیف است بخشی برای نامزدهای طراحی صحنه ندارد، طراحان صحنه حقشان است که در این رویداد دیده شوند.

در بخش بعد دیپلم افتخار بهترین بازیگری و مبلغ ۱۰ میلیون تومان بهزاد دورانی برای فیلم داستانی «زوزه» اهدا شد.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم داستانی تندیس جشنواره و مبلغ ۲۰ میلیون تومان به روناک جعفری برای فیلم «مورس» اهدا شد.

جعفری در این بخش ضمن اهدای جایزه این فیلم به پدرش عنوان کرد: از همه عوامل فیلم تشکر می‌کنم. «مورس» درباره عدالت خواهی است و خوشحالم مورد توجه هیأت داوران قرار گرفته است.

محمد وحدانی برای فیلم «آخرین لالایی در تهران»، شادی کرم رودی برای فیلم «هرگز گاهی همیشه»، رضا نجاتی برای فیلم «ارفاق»، اسماً ابراهیم زادگان برای فیلم «منطقه» و امیر نجفی برای فیلم «زوزه» دیگر نامزدهای این جایزه بودند.

در بخش بهترین فیلم با مضمون هویت ملی و افزایش سرمایه‌های اجتماعی تندیس جشنواره و مبلغ ۲۵ میلیون تومان به امیرهوشنگ معین برای فیلم پویانمایی «آینه خیس» اهدا شد.

بهترین فیلم مسابقه ملی

در بخش جایزه بهترین فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران تندیس جشنواره و مبلغ ۴۰ میلیون تومان به محمد یوسفی و امیرحسین عنایتی برای تهیه کنندگی فیلم «مورس» اهدا شد.

محمد وحدانی و مهسا قنبرپور برای فیلم «آخرین لالایی در تهران»، آرین وزیر دفتری برای فیلم «هرگز گاهی همیشه»، سولماز وزیرزاده و مؤسسه فرهنگی-هنری پویانوین ماندگار برای فیلم «ارفاق» و حمید محمدی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برای فیلم «گذشته» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

در بخش جایزه ویژه هیأت داوران در بخش فیلم‌های داستانی یا تجربی تندیس جشنواره و مبلغ ۲۵ میلیون تومان به سهیلا پورمحمدی برای فیلم داستانی «جان داد» اهدا شد.

فیلم برگزیده جایزه بزرگ؛ کپسول

جایزه بزرگ جشنواره به فیلم «کپسول» به کارگردانی امیر پذیرفته اهدا شد. فیلم برگزیده این بخش، به‌صورت مستقیم به آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

لینک کوتاه : https://yektahonar.ir/?p=1164

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
انجمن سینمای جوانان ایران بنیاد سینمایی فارابی تئاترشهر تولید فیلم کوتاه جشنواره فیلم شهر جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم کوتاه تهران جشنواره موسیقی فجر حوزه هنری خانه سینما خانه هنرمندان ایران درگذشت هنرمندان سازمان سینمایی سینماحقیقت سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت شبکه دو سیما شبکه سه سیما شبکه مستند شبکه های سیما شبکه یک سیما شورای پروانه ساخت شورای پروانه نمایش فیلم مستند فیلم کوتاه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی موزه هنرهای معاصر تهران نمایشگاه کتاب تهران هشتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر هفدهمین جشنواره سینماحقیقت هنر و تجربه پاتوق فیلم کوتاه پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر چهل و دومین جشنواره فیلم فجر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر