• امروز : جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024
5

مجسمه‌های عاشق به گالری ساربان می‌روند

  • کد خبر : 3936
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
مجسمه‌های عاشق به گالری ساربان می‌روند
عشق کلیدواژه مجسمه‌های هادی روشن‌ضمیر است که مجموعه‌ای از آثار جدید وی جمعه ۳۱ تیرماه در گالری ساربان به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش یکتا هنر به نقل از روابط عمومی این نمایشگاه، جدیدترین آثار هادی روشن‌ضمیر در نمایشگاهی تحت عنوان «آنچه از تو به یاد دارم» در گالری ساربان به نمایش درخواهد آمد.

در این نمایشگاه مجسمه‌های روشن‌ضمیر که با کلمه عشق و با این مفهوم ارائه شده‌اند، ساختاری دیگر از پیچ و تاب‌های عاشقانه این هنرمند که پیشتر از وی نقاشیخط‌هایی با همین موضوع دیده بودیم به نمایش درخواهد آمد. در این نمایشگاه از این هنرمند ۳۶ مجسمه رونمایی خواهد شد.

در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: عشق در نگاه من همچون شعر حافظ است که هر کس به فراخور حال خود آن را تفسیر می‌کند. زمانی که آثار خط و نقاشی خط می‌ساختم بر آن بودم که از عشق به عنوان یک عنصر در کارم استفاده کنم، اما به نظرم این مفهوم در فضای دوبعدی نمی‌گنجید و نیاز به عرصه دیگری برای خودنمایی داشت. سعی من بر این است که کنش بین عشاق را روایت کنم یا تصویری از معشوق بسازم، چنان‌که هر یک از ما تصویری از محبوب در ذهن داریم. عشق‌های من تصاویری ملموس از معشوقند و مخاطب می‌تواند با آنها هم‌ذات پنداری کند و خود را در کسوت عاشق یا معشوق بیابد که «هر لحظه به شکلی بت عیّار برآید» فارغ از ارجاع به عرفان و فلسفه شرق و غرب، مایلم به سادگی به مخاطب یادآور شوم که عاشق باش و عشق بورز چون با عشق همه چیز زیباتر خواهد بود: «زنهار بجز عشق دگر شغل نگیری»

روشن‌ضمیر در شهر بجنورد متولد شد. روشن‌ضمیر از نسل دوم هنرمندان جریان نقاشی‌خط به شمار می‌آید. او از دوران کودکی به خوشنویسی علاقه پیدا کرد و در انجمن خوشنویسان نزد اساتیدی همچون علی شیرازی و غلامحسین امیرخانی تعلیم دید. نهایتاً موفق به کسب درجه‌ی ممتاز خوشنویسی از این مرکز شد. از اوایل دهه‌ی ۱۳۸۰ روشن ضمیر به نقاشی‌خط علاقه پیدا کرد و دست به تجربه‌هایی در این زمینه زد. این هنرمند تا کنون نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی متعددی در داخل و خارج از کشور داشته است. آثار او در گالری‌های ایرانی نظیر ساربان، سعدآباد، شمس و پردیس ملت و نیز آرت‌فر موناکو به نمایش درآمده است. همچنین آثار او طی سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۱۲ در مراکز هنری کشورهای قطر، روسیه و اندونزی حضور یافته است.

اولین حضور آثار روشن ضمیر در حراج‌ها به خرداد ۱۳۹۱ (مِی ۲۰۱۲) و اولین دوره‌ی حراج تهران بازمی‌گردد. آثار او تا سال ۲۰۲۱، ۶ مرتبه در حراج‌های داخلی حضور یافته و ۱۰۰ درصد آثارش به فروش رسیده است. در این بین گران‌ترین اثر او (یکی از مجسمه‌های برنزی مربوط در حراج تهران به مبلغ ۱۰,۰۰۰ دلار چکش خورده است.

این نمایشگاه جمعه سی‌ویکم تیرماه ساعت ۱۶ تا ۲۰ افتتاح و تا دوشنبه دهم مرداد ماه ۱۴۰۱ در گالری ساربان به آدرس: سهروردی شمالی، هویزه غربی، نبش شهید یوسفی، پلاک ۱۳ به نمایش در خواهد آمد.

لینک کوتاه : https://yektahonar.ir/?p=3936

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
انجمن سینمای جوانان ایران بنیاد سینمایی فارابی تئاترشهر تولید فیلم کوتاه جشنواره فیلم شهر جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم کوتاه تهران جشنواره موسیقی فجر حوزه هنری خانه سینما خانه هنرمندان ایران درگذشت هنرمندان سازمان سینمایی سینماحقیقت سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت شبکه دو سیما شبکه سه سیما شبکه مستند شبکه های سیما شبکه یک سیما شورای پروانه ساخت شورای پروانه نمایش علیرضا قربانی فیلم مستند فیلم کوتاه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی موزه هنرهای معاصر تهران نمایشگاه کتاب تهران هشتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر هفدهمین جشنواره سینماحقیقت هنر و تجربه پاتوق فیلم کوتاه پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر چهل و دومین جشنواره فیلم فجر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر