• امروز : جمعه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Friday - 13 September - 2024
8

علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری شد/ حکم مشاور برای مجدالدین معلمی

  • کد خبر : 4376
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۷
علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری شد/ حکم مشاور برای مجدالدین معلمی
آیین تکریم و معارفه معاون هنری سابق و جدید حوزه هنری انقلاب اسلامی، امروز سه شنبه، ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش یکتا هنر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، آیین تکریم و معارفه معاونت هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی، بعد از ظهر روز سه شنبه، ۱۱ مرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، مجدالدین معلمی معاون هنری سابق، علی فروزانفر معاون هنری جدید، امیرحسین شفیعی مدیر تولید تئاتر حرفه ای حوزه هنری، سیداحسان باقری مدیر خانه عکاسان ایران و کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، مهمانان و اصحاب رسانه در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد.

آیین تکریم و معارفه معاونت هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد (ص) برای تعجیل در ظهور امام زمان (ع)، قرائت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

سعید بیابانکی شاعر و طنزپرداز با خوانش شعری از حافظ با مضمون هنر به منظور بزرگداشت یاد و خاطره درگذشت مرحوم حبیب الله صادقی اجرای نشست را بر عهده گرفت و گفت: حوزه هنری را می شود در معاونت هنری خلاصه کرد و همه محصولاتی که تا به امروز تولید شده است از این معاونت نشأت گرفته است.

با دعوت سعید بیابانکی محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری پشت تریبون قرار گرفت و با تسلیت ایام محرم گفت: باید یادی بکنیم از حبیب هنر انقلاب؛ حبیب الله صادقی عزیز و دوست داشتنی که هر چه بیشتر فرصت شناختن او پیش می آید، بیشتر حسرت نداشتن او را می خوریم. دیشب وقتی آثار او را نگاه می کردم بیشتر به فکر فرو می رفتم زیرا حقیقتاً آثار او عظیم و ماندگار و حقیقت را به زیباترین گونه ممکن برای آینده ایران عزیز روایت کرده است؛ حقیقتی که به برکت نهضت اسلامی و امام خمینی (ره) نمود یافت.

وی ادامه داد: ابتدا درباره مجدالدین معلمی سخن می گویم زیرا دیروز کوتاه گفتم و امروز به تفصیل خواهم گفت. معلمی فرزند حوزه هنری و برادری مخلص و پرتلاش است و نمی توانم تصور کنم یک نفر برای مسئولیتی که دارد مسیری طولانی را بیاید و برگردد بدون اینکه خسته شود و ما که در دویدن دنبال کارها صاحب ادعا هستیم جلوی ایشان کم می آوریم.

وی افزود: در این ۴ سال ندیدم که کسی بگوید آقای معلمی از سلوک تواضع خارج شده است و خیلی سخت است که آدم صریح اللهجه و همزمان متواضع باشد. ایشان پشتیبان دوستان در تمام مراکز حوزه هنری هستند. ایشان خوش برخورد، مهربان و اهل فرهنگ است و کارشناس حوزه فرهنگ و صاحب صلاحیت در این زمینه است.

دادمان بیان کرد: خدا را شکر می کنم که به من قدرت همکاری و هم نفسی با ایشان را داده است و امیدوارم حضور ایشان در کنار حوزه هنری علی رغم مسئولیتی جدید تداوم داشته باشد؛ از ایشان خواستم به عنوان مشاور در کنار حوزه باشند.

دادمان درباره علی فروزانفر عنوان کرد: علی فروزانفر به جهت تلاش و کوشش خستگی ناپذیر شهره است و همچنین، خلاق و نوآور است چون ایده نو برای پیشبرد هدفش دارد که از نیازهای ضروری ماست. اهل هنر است و شخصیتی پشتیبان مثل معلمی دارد زیرا نیاز داریم مراکز حوزه هنری نسبت به دیروز قوی تر باشند و این تنها از طریق معاونت هنری تحقق می یابد.

وی راجع به دیگر ویژگی های فروزانفر خاطرنشان کرد: او درد کشیده است، تجربه کارگروهی، جهادی دارد و مدیریت حوزه هنری استان تهران را دارد و حتماً در سمت جدید خواهد درخشید.

دادمان معاونت هنری را قلب حوزه هنری نامید و گفت: معاونت هنری قلب حوزه هنری است و قوامش به رشد روزافزون مراکز حوزه هنری است؛ اینکه مراکز حوزه هنری مأموریت خودشان را بهتر از قبل انجام بدهند نیاز به پشتیبانی معاونت هنری دارد تا فعالیت های ترویجی آنها مثمرثمرتر باشد.

سعید بیابانکی مجری برنامه در ادامه به دوره شکوفایی مجلات ادبی حوزه هنری نقبی زد و گفت: مجلات ادبی حوزه هنری در دوره ای تعطیل شد و حالا مجلاتی که در تضاد با تفکرات ما هستند بازار را در اختیار گرفتند از اینرو امیدوارم آقای فروزانفر مشعل مطبوعات حوزه هنری را فروزانتر نگه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سخنران بعدی مراسم در ادامه گفت: در سازمان تبلیغات اسلامی به چنین جلساتی «آیین سنگرسپاری» می گوییم از آنجا که ذوق ادبی و کلمه سازی در اینجا زیاد است، امیدوارم نامی درخور برای این جلسات ساخته شود.

وی معاونت هنری را سنگری در کارزار نامید و گفت: اینجا سنگری در میان کارزاری نزدیک به چکاچک شمشیر است؛ در زمانه ای که مستضعفین دارند مشکلاتی را تحمل می کنند و دشمنان از هیچ تلاشی فروگذار نیستند. رهبر معظم انقلاب اسلامی «تبیین» را به عنوان یک واجب پیش روی ما باز کردند و بار سنگین آن بعد از مسئولین و مردم روی دوش هنرمندان است. «تبیین» به جمیع مبانی که در این کلمه حضور دارد و مد نظر شما و اهالی فرهنگ است نمی شود مگر به اهتمام هنر و هنرمندی که پای آن ایستاده است. آقای فروزانفر اهلیت برای این مسئولیت دارد.

وی راجع به مجدالدین معلمی گفت: برادر عزیزم جناب معلمی اهل قلم، هنر و مجاهد و تلاش های او ستودنی است. معلمی آدمی توانمند و با حوصله است و صبر می کند برای هدفی که قرار است با گروهی به آن برسد.

حجت الاسلام قمی درباره وظیفه معلمی در مسئولیت جدید مدیر بنیاد ملی کتاب سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: من به صراحت خواستم ایشان ماجرای کتاب را در اسلام ناب و جبهه فرهنگی جدی بگیرد.

کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی به نمایندگی از مدیران و هنرمندان سخنرانی کرد و گفت: خوش به سعادت ما که در مکانی مثل حوزه هنری نفس می کشیم و کار می کنیم؛ چند روزی است که به واسطه فجر در نهادهای مختلف رفت و آمد می کنم و با خودم می گویم اینجا چیز دیگری است چون با هم زندگی می کنیم.

او افزود: در ماه مبارک رمضان وقتی افطاری برگزار می کنیم حتی کسانی که با ما مشکل دارند می آیند و در آخر از ما تشکر می کنند چنانکه من به عنوان یک حوزوی به این مسئله افتخار می کنم و سرم را بالا می گیرم. باعث این اتفاق همدلی و برادری است چون ما اینجا حس نمی کنیم کسی رئیس است. با هم سر کار جر و بحث و دعوا می کنیم و بعد با هم خوب می شویم زیرا کار برای ما مهم است.

او راجع به ویژگی های معاونت هنری سابق عنوان کرد: از ویژگی معلمی این است که کار را با برادری و رفاقت قاطی نمی کند. باید او را با استدلال قانع کنید و وقتی قانع شد تا آخر پای تو می ایستد و حمایت می کند. به تک تک شما افتخار می کنم که هم عصر و هم نفس شما هستم.

زارعی درباره اشتراکات معلمی و فروزانفر یادآور شد: آقایان فروزانفر و معلمی اشتراکات زیادی دارند از جمله اینکه خنده رو، ولایتی و بااخلاص هستند و این منش ها هر جایی گیر نمی آید. در اینجا، هیچ کدام خودشان را مدیر نمی بینند و خودشان را خادم می دانند. اینجا مدیری عوض نمی شود بلکه دو تا خادم دارند جایشان را با هم عوض می کنند.

سپس ویدئویی از فعالیت های مجدالدین معلمی در حوزه هنری پخش شد که بخشی از ویدئو به گفتگو با وی اختصاص داشت.

پس از پخش کلیپ، مجدالدین معلمی معاونت هنری سابق و مدیر بنیاد ملی کتاب سازمان تبلیغات اسلامی پشت تریبون رفت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

معلمی گفت: الحمدالله که شغل و شوق ما را در یک راستا قرار داد. از من می پرسند خسته نمی شوی از قم می آیی؟ آدم برای رفتن به خانه اش خسته نمی شود و بعد می پرسند که کی می روی؟ من از روزی که به معاونت هنری آمدم دارم می روم؛ قرار بود بروم اداری مالی موقعی که آمدم و سر این موضوع تا مدتی خیلی به من احترامهای الکی می گذاشتند و خوش می گذشت؛ من همه اش داشتم می رفتم و بالاخره دارم می روم.

او در ادامه گفت: وقتی سرباز بودم روبروی دیوار من یک یادداشت نوشته بود که «خدا لعنت کند کسی را که مردم از ترس از او اطاعت کنند.» بنابراین سعی کردم هیچ موقع به خاطر ترس و جایگاه، کسی به من احترام نگذارد و در این بیست سال سعی کردم با همکارانم دوست و رفیق باشم. من به هدف شخصی ام رسیدم، دوستانی جدید پیدا کردم و از منظر سازمانی هم در همین حد توانم بود.

معلمی شش برنامه ای که در طول دوران مدیریت داشت را به ترتیب برشمرد: ۱.نظم تشکیلاتی در حوزه معاونت هنری که تلاش برای شکل گیری کمیته جذب از آنها بود و در نهایت، شکل گرفت‌ چنانکه فکر می کنم دیگر نیروی پروژه ای نداریم ۲.صرفه جویی، ۳.برنامه محوری، ۴.تمرکز بر انجام برنامه ها و هدف‌گذاری برای هر بخشی، ۵.حفظ سرمایه های انسانی و معنوی و ۶.یادگارهایی که امیدوارم بماند در آینده ثمر بدهد، مثل: مکتب مهر و سپهر سوره هنر جدید.

او راجع به علی فروزانفر گفت: علی فروزانفر پرکار، پرتوان زحمتکش و انقلابی است و من مسئولیت جدید را به او تبریک می گویم و برایش آرزوی موفقیت دارم و به هر شکلی کمکش می کنم. او سرمایه حوزه هنری است.

معلمی در انتهای سخنانش عنوان کرد: خوشبخت ترین مدیر کسی است که همکاران خوبی دارد و من خوشبخت ترینم؛ حوزه هنری به شدت جای قشنگی است و دیگر صحبت های زارعی را تکرار نمی کنم. لطفاً طرحهایتان را در حوزه کتاب برای من بفرستید تا بتوانیم کتاب را به رسانه اول سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری تبدیل کنیم.

سپس ویدئوی معرفی علی فروزانفر معاونت هنری جدید حوزه هنری و فعالیت های پیشین وی پخش شد.

علی فروزانفر با ارجاع به ایام محرم الحرام عنوان کرد: محرم ایام سوگ و اندوه حضرت سیدالشهدا است و ایام غم و ناراحتی است از اینرو دوستان گاه و بیگاه تبریک می گفتند و اندوهی درون من اتفاق می افتاد و می گفتم کاش در این ایام این موضوع اتفاق نمی افتاد ولی به فال نیک می گیرم و انشاالله اتفاق مبارکی رقم بخورد.

فروزانفر از اعتماد رئیس حوزه هنری تشکر کرد و افزود: از جناب دادمان برای اعتمادی که به من داشتند تشکر می کنم زیرا مسئولیت این جایگاه مهم را بر عهده من گذاشتند چون بزرگانی قبل از من مسئول بودند.

فروزانفر درباره معلمی گفت: در ۱۳ دی ۹۸ وقتی خبر شهادت حاج قاسم سلیمانی را دادند، ما همه در دفتر آقای دادمان بودیم و همه متأثر بودند ولی معلمی انگار پدر از دست داده بود و گریه های او برای من روضه بود.

وی افزود: من حوزه هنری را قلباً دوست دارم و خودم را خادم عرصه فرهنگ و هنر هنرمندان حوزه هنری و معاونت حوزه هنری می دانم. در عصر فعلی و با راهی که دوستان در حوزه هنری طی کردند بهتر است مرزبندی های ساختاری و اداری کمرنگ تر شود و با شناختی که در سالهای قبل دارم امیدوارم بتوانیم عملکردی درخشان داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: معاونت هنری حوزه هنری بر مکتبی بودن و انقلابی بودن مصر است علاوه بر اینکه به عمق بخشی هنر می پردازد. معاونت هنری پشتیبان، حامی و ضریب دهنده به فعالیت های حوزه هنری در عرصه های مختلف خواهد بود.

در ادامه مفاد معارفه نامه علی فروزانفر و تودیع نامه مجدالدین معلمی قرائت، لوح سپاس و هدایایی از طرف همکاران ایشان در مرکزهای مختلف حوزه هنری به مجدالدین معلمی اهدا شد و در پایان، حکم مجدالدین معلمی به عنوان مشاور رئیس حوزه هنری قرائت شد.

لینک کوتاه : https://yektahonar.ir/?p=4376

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
انجمن سینمای جوانان ایران بنیاد سینمایی فارابی تئاترشهر تولید فیلم کوتاه جشنواره فیلم شهر جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم کوتاه تهران جشنواره موسیقی فجر حوزه هنری خانه سینما خانه هنرمندان ایران درگذشت هنرمندان سازمان سینمایی سینماحقیقت سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت شبکه دو سیما شبکه سه سیما شبکه مستند شبکه های سیما شبکه یک سیما شورای پروانه ساخت شورای پروانه نمایش علیرضا قربانی فیلم مستند فیلم کوتاه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی موزه هنرهای معاصر تهران نمایشگاه کتاب تهران هشتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر هفدهمین جشنواره سینماحقیقت هنر و تجربه پاتوق فیلم کوتاه پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر چهل و دومین جشنواره فیلم فجر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر