• امروز : جمعه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Friday - 13 September - 2024
5

عزت الله مهرآوران بر اثر عوارض کرونا درگذشت

  • کد خبر : 971
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۹:۳۶
عزت الله مهرآوران بر اثر عوارض کرونا درگذشت
عزت الله مهرآوران بازیگر پیشکسوت که به دلیل عوارض کرونا در بیمارستان بستری بود، شب گذشته 16 مهرماه درگذشت.

به گزارش خبرنگار یکتاهنر، عزت الله مهرآوران بازیگر باسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون با وجود اینکه دو دوز واکسن کرونا خود را دریافت کرده بود، جمعه شب ۱۶ مهرماه به دلیل عوارض کرونا در بیمارستان آتیه درگذشت.

عزت الله مهرآوران متولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۲۸ در مسجد سلیمان، بازیگر کارگردان و فارغ التحصیل لیسانس رشته تئاتر از دانشگاه خوزستان و دارنده نشان درجه ۱ هنر از وزارت ارشاد بود که از قبل انقلاب بازی در جلوی دوربین را تجربه کرده بود. پدرش اصالتا کُرد و کارمند شرکت نفت و مادرش خانه دار بود. خودش درباره کار حرفه ای اش نقل کرده بود: «بازی من در تئاتر از ششم دبستان شروع شد، یادم می آید نمایشی برای اجرا در مدرسه در حال تمرین بود که از من نیز خواسته شد در آن نقش پسر یتیمی را بازی کنم. بازی در این نقش و ورود به دنیای تئاتر شور و شوق عجیبی در من ایجاد کرد و باعث شد به مقوله تئاتر و نمایش نگاه جدی تری داشته باشم. بنابراین شروع به نوشتن کردم و اندیشه‌ های مختلفی را که در ذهن داشتم به روی کاغذ آوردم و از همین دوره سنی تمرین نمایشنامه‌ نویسی من آغاز شد. هنوز که هنوز است من پر از شوق هستم، در دوره کارشناسی تئاتر آقای «عزت الله انتظامی» به ما می گفت؛ فقط یادتان باشد که شما نوکر مردم هستید. همین جمله کمک کرد که درست زندگی کنم برای همین نه زنم را طلاق دادم و نه آلوده شدم.»

در سال ۱۳۵۰ وقتی ۲۲ ساله بود در نمایش «حجله بید» بروی صحنه حرفه ای تئاتر رفت تا اینکه سال ۱۳۵۳ در فیلم «سایه به سایه» بازی در جلوی دوربین را تجربه کرد. سال ۱۳۶۱ بعد از انقلاب اسلامی با فیلم «فیدوس» بعنوان کارگردان و بازیگر به عرصه هنر بازگشت و سال ۱۳۶۵ با سریال «داستان زندگی» وارد قاب تلویزیون شد.

خودش اولین کار حرفه ای اش را بازی در فیلم سینمایی «ایلیا، نقاش جوان» در سال ۱۳۷۰ به کارگردانی ابوالحسن داوودی می داند. شهرت مهرآوران از سال ۱۳۸۳ با فیلم «غریبانه» به کارگردانی قاسم جعفری شروع شد سپس بازی در او در سریال «دزد و پلیس» سال ۹۱ هم خاطره انگیز بود.

وی درباره رنج و شادی می گوید: «من با درد به آگاهی رسیدم؛ با غم و اندوه به وجود شادی آگاه شدم. شادی را خوب شناختم و از آن حفاظت کردم ،مسیر زندگی من همیشه پر از تجربه بوده و بایگانی ذهنم سال ها تجربه را در خود ذخیره کرده است. هنوز خانه ندارم، امکانات به هنرمندانی که در صحنه‌ های تئاتر عرق ریخته‌ اند بسیار کم است و انتظار اینست که با حمایت‌ های دولت کمی از بار زندگی‌ برداشته شود.»

یکتاهنر ضایعه درگذشت این هنرمند فقید را به جامعه هنری و خانواده وی تسلیت عرض می‌کند.

لینک کوتاه : https://yektahonar.ir/?p=971

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
انجمن سینمای جوانان ایران بنیاد سینمایی فارابی تئاترشهر تولید فیلم کوتاه جشنواره فیلم شهر جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم کوتاه تهران جشنواره موسیقی فجر حوزه هنری خانه سینما خانه هنرمندان ایران درگذشت هنرمندان سازمان سینمایی سینماحقیقت سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت شبکه دو سیما شبکه سه سیما شبکه مستند شبکه های سیما شبکه یک سیما شورای پروانه ساخت شورای پروانه نمایش علیرضا قربانی فیلم مستند فیلم کوتاه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی موزه هنرهای معاصر تهران نمایشگاه کتاب تهران هشتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر هفدهمین جشنواره سینماحقیقت هنر و تجربه پاتوق فیلم کوتاه پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر چهل و دومین جشنواره فیلم فجر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر