• امروز : جمعه - ۲۰ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 8 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Friday - 11 October - 2024
3

بهرام شاه محمدلو با «زیر گنبد کبود» به آنتن برمی‌گردد

  • کد خبر : 1710
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
بهرام شاه محمدلو با «زیر گنبد کبود» به آنتن برمی‌گردد
بهرام شاه محمدلو مجری و تهیه کننده مجموعه نمایشی «زیر گنبد کبود» در برنامه «بسته پیشنهادی» از ساخت مجدد این مجموعه پس از سال ها و با تغییراتی نسبت به شرایط روز خبر داد.

به گزارش یکتاهنر به نقل از روابط عمومی برنامه بسته پیشنهادی، بهرام شاه محمدلو مجری و سازنده مجموعه «زیر گنبد کبود» شب گذشته سوم دی ماه در برنامه بسته پیشنهادی حاضر شد و در گفتگو با مژده لواسانی مجری برنامه درباره قصه گویی و دغدغه اش درباره قصه ها بیان کرد: قصه گویی و قصه خوانی خیلی مرا جذب کرد و دوست داشتم در این حیطه فعالیت کنم.

شاه محمدلو در ادامه از اسدالله اعلایی مدیر گروه کودک و نوجوان وقت شبکه یک یاد کرد و درباره چگونگی شکل گیری «زیر گنبد کبود» توضیح داد: آقای اعلایی یک روز به من گفت می خواهند درباره قصه گویی برنامه بسازند. من هم چند ماهی فکر و بررسی کردم. کارهایی انجام شد و نتیجه داد. فکر کردیم چطور قصه بگوییم که هم فضای قصه گویی داشته باشد هم نو باشد. برای طرح این برنامه از هیچ جا الگوبرداری نشد. ایرج طهماسب کارگردان سری اول بود و به اتفاق کار را جلو برداریم.

وی اضافه کرد: من تهیه کننده مجموعه بودم و سعی کردم بهترین نیروهای متخصص را به کار بگیرم و همه با عشق و علاقه انرژی گذاشتند.

تهیه کننده «زیر گنبد کبود» درباره دیگر جزییات مجموعه نیز گفت: اولین فصل این مجموعه در سال ۶۶ ساخته شد. روح افزا شاعر این ترانه بود و خواننده هم آقای حمید غلامعلی بود ولی خیلی ها فکر می کردند خود من آن را خونده ام.

وی درباره شکل گیری شخصیت و کاراکتر آقای حکایتی عنوان کرد: کاراکتر آقای حکایتی و کسیکه قصه را تعریف می کند در طرح وجود داشت اما هنوز بازیگر مشخص نبود. دکور، صحنه، نور، لباس و… همه آماده بود و روزها سپری شد تا ما بازیگری را پیدا کنیم که این نقش را اجرا کند. ۱۰ تا ۱۵ نفر از چهره های شاخص آمدند و تست کردند اما آنها فکر می کردند باید نقش بازی کنند.

شاه محمدلو با اشاره به تعریف کاراکتر آقای حکایتی در ذهن خود عنوان کرد: من از لحظه ای که ایده به ذهنم آمد با همه شخصیت ها از جمله آقای حکایتی جلو آمدم و زندگی کردم. تا اینکه یک روز یکی از بچه ها گفت خودم بایستم و تمرینی جلو برویم. من هم جای آقای حکایتی ایستادم و از روی متن می خواندم. از طرفی به عنوان تهیه کننده نگران هزینه کار هم بودم بنابراین تستی کار را جلو بردیم و بعد از اینکه ضبط شد همه گفتند خیلی عالی است.

وی درباره سرنوشت بازیگران کار گفت: مهرداد ابروان فوت کرد، یکیشون در کانادا استاد دانشگاه است و برخی هم در حال فعالیت هستند.

شاه محمدلو در ادامه درباره صداپیشگی شخصیت مخمل در «خونه مادربزرگه» نیز بیان کرد: نوشته و متن طوری بود که شخصیت ها و روابط آنها قابل باور بود. یک نقش از مخمل ساخته شد و به همین دلیل ماندگار شد وگرنه کارهای عروسکی سخت ماندگار می شوند.

وی درباره شخصیت مخمل نیز گفت: مخمل اصلا بدجنس نیست او زندگی اش را می‌کرده و یه عده دیگه وارد زندگی او شده اند. او گربه است، دوست دارد بخوابد، لم بدهد و همه رفتارش طبیعی بود. ذات این کاراکتر اصلا بدجنس نبود فقط ناراحت بود که امکاناتش گرفته شده است.

شاه محمدلو در ادامه با اعلام یک خبر در پاسخ به اینکه چرا زیر گنبد کبود بعد از فصل سوم دیگر ساخته نشد؟ تصریح کرد: این حساسیت را نداشتم که در اوج تمام شود یا ادامه نیابد شرایط نبود. قرار بود حتی در مقطعی به تولید برسد ولی مشکلاتی اجازه نداد. اما حالا بعد از همه این شدن ها و نشدن فکر کنم بتوانیم سری جدید را کار کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حال کار روی ادامه ساخت آن است گفت: روی ادامه اش به شکل جدی دارم فکر می کنم و تا حدی متفاوت هم می شود البته نه خیلی اما طبیعتاً با شرایط روز تغییراتی خواهد داشت. مثلا اینکه از آن بازیگران چطور استفاده شود در ذهنم فکر می کنم، امیدوارم شرایط مالی خوبی هم فراهم شود.

شاه محمدلو در پایان درباره تماشای دوباره آقای حکایتی در تلویزیون گفت: نه فقط آقای حکایتی   بلکه «زیر گنبد کبود»، قصه گویی و قصه سازی باید برای همه بچه ها فراهم شود.

لینک کوتاه : https://yektahonar.ir/?p=1710

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
انجمن سینمای جوانان ایران بنیاد سینمایی فارابی تئاترشهر تولید فیلم کوتاه جشنواره فیلم شهر جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم کوتاه تهران جشنواره موسیقی فجر حوزه هنری خانه سینما خانه هنرمندان ایران درگذشت هنرمندان سازمان سینمایی سینماحقیقت سی و نهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران سی و نهمین جشنواره موسیقی فجر سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران شانزدهمین جشنواره سینماحقیقت شبکه دو سیما شبکه سه سیما شبکه مستند شبکه های سیما شبکه یک سیما شورای پروانه ساخت شورای پروانه نمایش علیرضا قربانی فیلم مستند فیلم کوتاه محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی موزه هنرهای معاصر تهران نمایشگاه کتاب تهران هشتمین جشنواره بین المللی فیلم شهر هفدهمین جشنواره سینماحقیقت هنر و تجربه پاتوق فیلم کوتاه پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر چهل و دومین جشنواره فیلم فجر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر